Rock-Pop & More

Mag ik je even voorstellen…

Graag wil ik je even voorstellen aan Hans. Hans is een collega van mij die piano en keyboardles geeft in Dongen. Hij heeft een passie: componeren! Hij heeft heel veel muziek gecomponeerd voor zowel beginnende als gevorderde piano en keyboardspelers, in diverse stijlen. Veel van mijn leerlingen spelen uit  zijn boeken en denken nu waarschijnlijk:”Oh, Hans Hartog!” Precies, die Hans!

 

Stoppen met de verkoop

Een paar maanden geleden kreeg ik een mail van hem waar ik van schrok: er stond in dat hij stopte met het uitgeven van zijn boeken! Ellende met zijn uitgever en de teruglopende verkopen hadden hem van zijn enthousiasme beroofd en dat besluit doen nemen. Want al dat gedoe terwijl nog maar weinig mensen het leuk vinden om zijn muziek te spelen, daar had hij geen zin meer in…

 

Waardering

Dat hij slechte ervaringen met uitgevers had, ja, daar kan ik mij wel iets bij voorstellen . Maar dat leerlingen zijn boeken niet waarderen; daar was en ben ik het niet mee eens! Veel leerlingen vinden zijn boeken oprecht leuk en spelen zijn muziek graag. En ik vind het ook leuk om zijn boeken te gebruiken in mijn lessen. Mijn vriendin (en collega) Karina reageerde al net zoals ik: Zo zonde als al dat leuke (les)materiaal verloren zou gaan!

 

Digitaal

Gelukkig was Hans wel gevoelig voor onze argumenten en heeft hij besloten om de boeken digitaal te gaan verkopen. Dat had ook wel de nodige voeten in de aarde…. Maar het is hem gelukt! Zijn webshop is online!

 

Webshop

Je kunt nu zijn boeken bekijken (en bestellen!) op zijn webshop, en fragmentjes luisteren van stukken uit die boeken zodat je een goed beeld krijgt van het materiaal. Verder is Hans weer zo enthousiast geworden dat hij er gratis Sinterklaasliedjes op heeft gezet. Ook is hij van plan om vaker leuke dingen erop te zetten. Alle reden dus om zijn webshop in de gaten te houden. De shop is nog niet helemaal klaar, maar je kunt er al op kijken, liedjes downloaden en boeken bestellen.

 

Neem jij ook een kijkje?

Ik ben heel blij dat Hans de moeite heeft genomen om zijn boeken weer beschikbaar te maken, en ik vind dat iemand zoals hij best een beetje hulp mag krijgen. Daarom deze blog. Want nu is het natuurlijk belangrijk dat mensen zijn webshop gaan vinden, en bezoeken! Neem jij ook een kijkje?

https://www.rockpopandmore.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *